За минулу добу, 15 жовтня, в українській столиці зафіксували 455 нових випадків зараження коронавірусом, 22 пацієнти померли. Добу назад нових випадків зафіксували 445.

Про це йдеться в повідомленні Київської обласної державної адміністрації.

Всього в Києві підтвердилися 29 412 випадки зараження і 557 смертей. Серед захворілих: 261 жінка віком від 18 до 94 років та 15 дівчаток від двох до 16 років. Т акже 163 чоловіки у віці від 18 до 87 років і 16 хлопчиків від двох до 17 років. Захворіли також 17 медиків.

Коронавірус наносить велику шкоду організму людини - втрачається смак і нюх, можуть навіть пошкоджуватися органи. Британські лікарі дізналися про ще одну проблему - раптова і постійна втрата слуху. Як пише The Guardian, 45-річний пацієнт з астмою потрапив до реанімації з позитивним тестом на коронавірус. Лікувався, зокрема, внутрішньовенними стероїдами і Ремдисивіром. Минув тиждень після виписки і у чоловіка почало дзвеніти у вухах, а згодом - ліве вухо перестало чути.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Нагадаємо, що чернівчанина підкосив коронавірус разом з грипом

Як повідомляв портал "Знай.uа", Степанов розповів, чому медикам дають будівельну форму

Також, "Знай.uа" писав, що під Харковом катастрофічно не вистачає ліжок для хворих з коронавірусом