Зима 2020-2021 року в Україні буде теплою, морози приходитимуть уривчасто і ненадовго. Весь грудень очікується плюсова температура, і лише під Новий рік можливі заморозки і навіть сніг.

Метеорологи прогнозують, що погода не відрізнатиметься від минулих років: тривалість зими скорочуватиметься, українцям навіть варто підготуватися до крижаних дощів.

Синоптик Тетяна Адаменко припускає, що ця зима взагалі буде безсніжною, людям дістануться хіба що дощі. Пані Тетяна відзначає, що це не найгірший варіант, оскільки наразі Україна страждає від засух.

Після затяжного бабиного літа в Україну прийде різке похолодання: наприкінці тижня країну накриє дощами та поривчастим вітром. В деяких областях температура впаде до +5 градусів.

Раніше портал Знай.uа писав про погоду на 15 жовтня для всієї України: тепло і сонце обмине відразу кілька областей. Жителі західних регіонів України змерзнуть від холоду і дощів.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що снігові зими українці бачитимуть раз на 10 років, експерт назвала причини: "Незворотні зміни" Температура повітря в Україні, як і в усьому світі надалі буде тільки зростати. Якщо середня річна температура повітря підвищиться більш ніж на два градуси, це призведе до незворотних змін в атмосфері і всій кліматичній системі.

Також портал Знай.uа писав, що Львівщину засипало снігом на Покрову. У соціальних мережах почали ділитися незвичними як для жовтня світлинами з курорту "Захар Беркут".