У Києві збирають кошти для допомоги родині дівчинки, яку збили на пішохідному переході. Про це у соцмережі Facebook написала ‎Олена Вишняк з Будинку дитячої та юнацької творчості "Дивоцвіт", який відвідувала постраждала дитина.

Зазначається, що дівчинка йшла на заняття і на переході поблизу Будинку творчості її збив автомобіль.

«Шановні батьки! Хто ще не знає, у нас біда. На пішохідному переході біля БДЮТ, 13 жовтня збили машиною вихованку нашого закладу Федорченко Поліну. Йшла з занять додому», - пише авторка повідомлення.

Вона також додала, що зараз Поліна - у стабільно тяжкому стані. Вона перебуває у відділені реанімації Дитячої клінічної лікарні №7 у Києві.

"Допоки цей перехід не закритий, кожен з нас або наших рідних може опинитися на місці Поліни. Долучаємось до спільної біди", - пишуть у коментарях кияни.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Наразі всіх небайдужих просять про посильну допомогу родині постраждалої дитини.

Номер банківської картки мами: 5168 7453 0043 5614 (Федорченко Ірина Миколаївна).

Нагадаємо, раніше У Дніпрі 12-річний школяр потрапив під колеса КамАЗа на переході-застиг від жаху

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Дніпрі старенький Ford збожеволів і покотив без водія, містичне ДТП шокувало всіх: "Повстання машин?"

Також «Знай.uа " писав, що У Дніпрі жінка загинула під колесами некерованої маршрутки-летів, як сто чортів