Дивовижна сім'я мешкає у Великобританії. Дружину звуть Сью Редфорд, і вона мама 19 дітей. Останнього сина Арчі вона народила, коли їй було 42 роки. Все сімейство живе в приватному будинку на 10 кімнат. Замість звичайного автомобіля у сім'ї свій мікроавтобус.

Сью розповідає, що вони з чоловіком Ноелем, якому 46 років, зараз абсолютно щасливі, і більше не планують дітей.

У сім'ї 10 хлопчиків і 9 дівчаток. Найстаршого звуть Кріс, зараз йому 28 років. Молодша Фібі народилася всього за рік до Арчі.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Сью і Ноел вже не тільки щасливі батьки, а й бабуся з дідусем: дочка Софі подарувала їм трьох прекрасних онуків.

Вперше Сью стала мамою ще в підлітковому віці, коли їй було всього 14 років. Незважаючи на юний вік, дівчина не злякалася своєї вагітності, а навпаки, зраділа. Як тільки Сью досягла повноліття, вони з Ноелем одружилися.

Ноел розповів, що спочатку вони з дружиною планували трьох дітей, але пізніше усвідомили, що велика сім'я - це дуже круто.

У 2014 році чергова вагітність закінчилася викиднем.

Незважаючи на нещастя і життєві труднощі, сім'я Рейфордів живе дуже дружно, всі її члени готові підтримати один одного в скрутну хвилину.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що тисячі дітей-сиріт не отримають люблячих батьків - в Україні гальмують процес усиновлення

Як повідомляв портал "Знай.uа", вісім сиріт із Закарпаття вирушать за кордон у пошуках щастя

Також, "Знай.uа" писав, що самотня Українка усиновила трьох діток-сиріт і ледь втекла з рідного Донецька