Незважаючи на те, що деякі українці продовжують стверджувати, що «не існує ніякого коронавірусу, це вигадка», столичні лікарні продовжують наповнюватися пацієнтами з таким діагнозом. Черги швидких під медичними закладами зняли очевидці і оприлюднили в співтоваристві "Los Solomas. Київ" у соціальній мережі Facebook.

Як повідомляється, на знімках – черга під Київською міською клінічною лікарнею №5.

"Київська міська клінічна лікарня №5. Швидкі везуть людей з підозрою на COVID-19. Бережіть себе, носіть маски", - пишуть автори повідомлення.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

При цьому в коментарях думкикиян кардинально розділилися.

«Жахливо... В Італії була черга на поховання, а у нас на лікування, і нас жодні чужі граблі не вчать», «Там не ховали, там кремували і родичі навіть не могли попрощатися», - нагадують одні коментатори.

"Забодали всіх лякати", - обурюються інші городяни.

Нагадаємо, у лікарні Шепетівки (Хмельницька область) хворих COVID-19 на інвалідних візках змушені піднімати сходами, а медикам доводиться носити балони в руках. Про це повідомив Telegram-канал PavlovskyNEWS в середу, 7 жовтня, опублікувавши відповідні знімки. У медичному закладі немає ліфта, що ускладнює транспортування пацієнтів між відділеннями.