В українській столиці хочуть побудувати свій Діснейленд.

Відповідна петиція вже з'явилася на офіційному сайті Києва, її автори пропонують створити парк, аналогічний паризькому.

Так, в петиції йдеться, що київський Діснейленд можна побудувати на острові Оболонському, поруч з пішохідним мостом на Оболоні. Щоб Київрада розглянула петицію, вона повинна зібрати 10 000 підписів.

Тим часом харків'яни звернулися до місцевої влади з проханням навести порядок біля метро "Індустріальної" та вул.Роганської. "Величезне прохання зробити гарний парк біля метро "Індустріальної" та вул.Роганської. Зараз з обох сторін прямо біля дороги суцільні зарості. А так хочеться, проходячи повз, бачити освітлену ліхтарями благороженную територію, парк з лавочками і фонтанчиком",- пише автор петиції.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що пральні порошки, до складу яких входять фосфати, руйнують екосистеми в Дніпрі, вбивають рибу і провокують цвітіння води. Щоб Київ став більш екологічним, такі порошки хочуть заборонити в Київводоканалі. Потрапляючи у воду, фосфати допомагають синьо-зеленим водоростям розмножуватися: 5-10 кілограмів водоростей можуть з'явитися завдяки 1 граму фосфатних сполук. Подібні водорості виділяють токсини, які знищують кисень, розчинений у воді. Як результат - риба масово гине, а води цвіте і загниває.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, винахідлива Українка побудувала будинок з улюблених "ласощів" алкоголіків-тепло і надійно.

Як повідомляв "Знай.ua", на Хмельниччині легковик влетів у фуру, крики і кров на дорозі.

Знай.ua писав, з карти Чернівців зникнуть популярні вулиці, не заблукайте. Чернівецька міська рада пропонує мешканцям міста долучитися до громадського обговорення з приводу перейменування вулиць міста.