Життя дівчат, які постраждали від дій п'яного майора в Києві, розділилися на «до» і «після» страшної аварії. Про те, як зараз відчувають потерпілі і чим вони живуть, розповіли в «Сегодня».

Інцидент стався ще 25 серпня – тоді п'яний майор переїхав своїм автомобілем трьох дівчат-курсанток на території військової частини.

В результаті трагедії двом дівчатам ампутували по одній нозі.

З тих пір пройшло півтора місяці, наповнених важкими операціями і не менш важкою реабілітацією після них. Дівчата розповіли, як себе почувають і які у них плани на майбутнє.

Тетяна, яка залишилася без ноги, досі лежить в Ірпінському військовому госпіталі. Те, що трапилося, не заважає їй бути життєрадісною і сприймати все, як випробування. Вона вирішила змінити кваліфікацію: замість невропатолога стати реабілітологом.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Її подруга по нещастю, Олександра, залишилася без однієї ноги, а друга кінцівка сильно

пошкоджений. Дівчині довелося лікуватися в Німеччині. Вона веде блог, планує вивчити німецьку мову і продовжити вчиться на анестезіолога.

"Я пішла у Військову академію не просто так. Я йшла, щоб допомогти нашим солдатикам, і, бути корисною для країни", - розповіла дівчина.

Третя постраждала, Галина, отримала переломи обох ніг. У неї розірвані зв'язки на правій нозі. В її планах-повернутися до занять кікбоксингом. Потроху вона вже починає ходити.

Нагадаємо, раніше Постраждалі від наїзду п'яного майора студентки розповіли про свій стан - " відчуваю пальці ноги, якої немає"

Як повідомляє портал " Знай.ua» Під Дніпром Школярки влаштували подружці жорстку розправу на камеру - " Добивали ногами в живіт"

Також " Знай.ua " писав, що Школярі жорстоко побили дівчинку з ДЦП: відправили в нокаут і зняли на відео