У Києві здивовані городяни спостерігали за дивним і несподіваним снігом, яким накрило Русанівську набережну. Про це пишуть очевидці в співтоваристві «Х**вий Київ».

"Як, вже сніг? Минулої зими ми його так і не дочекалися, пам'ятається. А тут на тобі!» ,- пише автор повідомлення, публікуючи відповідні кадри. Однак він тут же пояснює, звідки взялися на набережній раптові замети.

"Виявилося, що це кіношники... зняли, що їм там потрібно, обговорювали всю набережну і звалили геть», - додає автор відео під ніком "Zaka".

На жаль, поки нічого не відомо про те, який саме фільм знімали на Русанівці і чому кіногрупа не спромоглася прибрати після себе штучний сніг на території, що стала декораціями до фільму.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Нагадавши, компанія Netflix знімає в Києві комедійний бойовик "The Last Mercenary" з Ван Даммом.

Як повідомляв портал Знай.uа, режисер" матриці " Ліллі Вачовскі вразила фанатів трилогії своєю заявою. Вона підтвердила припущення, що" матриця " присвячена трансгендерам і гендерної ідентичності.

Також портал Знай.uа писав, що постраждала від насильства героїня документалки Netflix наклала на себе руки: "Вона так і не оговталася від цього".