Сьогодні, 14 жовтня, у День козацтва, помер ветеран АТО Микола Микитенко, який вчинив акт самоспалення в центрі Києва. Про це повідомляють його рідні у соцмережі Facebook.

Як зазначається, останніми днями він перебував у лікарні в тяжкому стані. Його дочка Юлія Микитенко пояснила вчинок батька «незгодою з діями чинної влади, а саме розведенням військ на лінії розмежування та повзучою окупацією Росії».

«Сподіваюсь, ти нарешті знайдеш там спокій. Люблю тебе, па. З миром», – написала дівчина.

«Співчуваю... Це дуже тяжка втрата... Твій тато той, ким завжди буду пишатися», «Пану Миколі світла пам'ять і пошана як герою», «Спи спокійно, Ворон, Царство Небесне», «Жив і боровся за Україну, за всіх нас. Юлю, мої співчуття...», - пишуть у коментарях українці.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, раніше Україну знову кошмарять "сині кити" , ще один підліток потрапив у пастку - "Знайшли з батьківською гвинтівкою"

Як повідомляє портал «Знай.uа» Моторошна НП сколихнула Київщину, до трагедії - крок:"все сталося у вчителя на очах".

Також «Знай.uа " писав, що Під Харковом школяр наклав на себе руки, не впоравшись з уроками.