У Києві сталася страшна трагедія-молода жінка випала з балкона. Отримані травми виявилися несумісні з життям – прибулим на місце події медикам бригади швидкої допомоги залишалося тільки констатувати смерть. Про це повідомляють у спільноті «Київ Оперативний» у соціальній мережі Facebook.

Як стало відомо, трагедія сталася приблизно о 16: 20 на вулиці Маяковського. Загибла випала не з балкона квартири, а з загального балкона, на який може вийти будь-хто. Поки не відомо, чи була дівчина мешканкою цього будинку, або прийшла до когось в гості.

"Близько 16: 20 на Маяковського, 3б, випала дівчина з загального балкона. На жаль, на смерть. На місці кажуть, що це швидше за все суїцид, але точну причину з'ясують правоохоронці», - зазначають у спільноті.

Фото « " Київ Оперативний»
Фото « " Київ Оперативний»

"Сумна історія»," жах який...", - коментують в коментарях користувачі Мережі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, раніше Україну знову кошмарять "сині кити" , ще один підліток потрапив у пастку- " знайшли з батьківською гвинтівкою"

Як повідомляє портал «Знай.uа» Моторошна НП сколихнула Київщину, до трагедії-крок:"все сталося у Вчителя на очах".

Також «Знай.uа " писав, що Під Харковом школяр наклав на себе руки, не впоравшись з уроками.