У Києві, на Хрещатику, бійці спецназу провели затримання невідомих. За попередньою інформацією, на вулиці стріляли. Про це повідомили у спільноті «Київ Оперативний» у соціальній мережі Facebook.

Пізніше з'явилося повідомлення про те, що таким чином у столиці ловили грузинських бандитів.

«Спасибі поліцейським за вашу небезпечну, але таку важливу роботу - затримання розбійників, громадян іноземної держави, які займалися грабіж в столиці України. Ви молодці!», - написав на своїй сторінці заступник Міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

«На фото - один із затриманих, "гість" з сонячного Кавказу", - додав він.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

«Вторая часть марлезонского балета» Окончание пробежки тут: https://kyivoperativ.info/other/vdalosya-distati-video-zatrimannya-gruzinskix-banditiv-z-najbilsh-vdalogo-rakursu-z-kameri-videosposterezhennya/

Geplaatst door Киев Оперативный op Dinsdag 13 oktober 2020

"Якби не наші пробки, вони б благополучно зникли", "Весело, звичайно, так в потоці... а якщо б палити почали? Чуваку на Камрі вже точно б дісталося. І, головне, і не вискочиш вже, тут хоч машина прикриває як ніяк...», - пишуть в коментарях кияни.

Дякую поліцейським за вашу небезпечну, але таку важливу роботу - затримання розбійників, громадян іноземної держави, які займалися грабіжами в столиці України. Ви - молодці !

Geplaatst door Антон Геращенко op Dinsdag 13 oktober 2020

"Чи не багато собі взагалі всі ці "гості" дозволяють?", "Банду велосипедистів хрін б наздогнали!",- вважають інші.

Нагадаємо, раніше у Києві спіймали перевертня в погонах, українці люті: "Три тисячі і справи немає"

Як повідомляє портал «Знай.uа» банда гастролерів із Закарпаття намагалася "купити" київських копів: "Не заважайте красти"

Також «Знай.uа " писав, що копи влаштували погоню за відпочивальниками на пляжі: розбігалися, як мурахи-хто куди.