У Києві щодня відбуваються автомобільні аварії. Причинами стають не тільки погана видимість, погані дороги і пробки, а й бездумна поведінка пішоходів. У переробки потрапляють діти і дорослі, а також діти в супроводі дорослих. Так сталося і цього разу.

У Телеграм-каналі Україна в шоці показали, як матуся з двома дітьми вирішила перебігти багатосмугову дорогу з жвавим рухом в недозволеному для цього місці. В результаті старший хлопчик, мало не опинився під колесами машини, що їхала на великій швидкості. Дитина встигла відскочити на крок назад і дивом вціліти. При цьому матуся бігла ззаду з велосипедом-коляскою з ще однією дитиною. Після інциденту вони, як ні в чому не бувало побігли через дорогу далі. На відео видно, що жінка навіть не подивилася по сторонах перед тим, як продовжити бігти через дорогу.

Нагадавши, Знай повідомляв, що шокуючі кадри відобразили момент, коли жінка розбила свій Lincoln Navigator, коли вона везла своїх трьох дітей в будинок в Брентвуді, штат Нью-Йорк. Жінка була нетверезою, а в салоні автомобіля були діти. після цього винуватиці ДТП доведеться відповісти по всій строгості законів США.

Також Знай писав, що в Києві на Микільській Борщагівці сталася ДТП за участю трьох автомобілів з вини п'яного водія. Інцидент стався на бульварі Кольцова, в районі будинку №14д, на Микільській Борщагівці в Святошинському районі столиці. П'яний водій автомобіля Volkswagen вилетів з проїжджої частини, спровокувавши зіткнення з трьома машинами.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що у Чернівцях водій, щоб не збити собаку, врізався у стовп. Дорожньо-транспортна пригода сталася на вулиці Олександрі.