Минуло чимало часу з моменту останнього звернення Володимира Зеленського до виборців. І у вівторок, 13 жовтня, президент України опублікував новий вфдеоролик, в якому пообіцяв поставити на виборах п'ять питань. Правда, не уточнив, яких саме.

Місцеві вибори пройдуть 25 жовтня, і в цей же день планується провести опитування виборців, сказав Зеленський. Всі деталі він пообіцяв розкрити пізніше.

"25 жовтня на виборчій дільниці я поставлю тобі п'ять важливих питань. Про те, що ми обговорюємо на вулицях, на кухні і в інтернеті, про що сперечаємося з друзями, батьками або таксистами. Про те, про що нас ніколи раніше не питали"– - заявив Зеленський.

У зв'язку з цим політичний оглядач Сергій Корнак вирішив поставити запитання главі держави. Відповідне відео він опублікував в YouTube.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"П'ять питань, на які вся Україна хоче отримати відповіді. Перше питання-чому не сидить Порошенко і вся гоп-компанія-Свинарчуки і так далі тощо. Чому злодії не сидять у в'язниці. Друге питання-чому йде війна на Донбасі, чому вона не закінчена? Третій-скільки ще триватиме колапс в економіці?",- запитує експерт.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський заявив, що буде, якщо Україна не поверне Донбас.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський просить українців під час спалаху коронавірусу йти на вибори, поки школи закривають, а вузи на дистанційне навчання.

Також Знай. ua писав, що Зеленський підняв найболючіше питання.