Стало відомо про таксиста в Києві, якому абсолютно наплювати на своїх пасажирів. Йому аби отримати гроші.

Таким чином, повідомляється, що в Києві водій служби таксі Uber відзначився скандальною поведінкою.

Він прийняв замовлення. До нього в машину сіла дівчина в масці. Вона попросила надіти захисну маску водія, на що отримала різку відмову. А у дівчини, як виявилося, є хронічні захворювання, а тобто, вона в групі ризику.

Тобто, мало того, що водій відмовився надягати маску за проханням пасажира (дівчина входить до групи ризику, оскільки...

Geplaatst door Киев Оперативный op Maandag 12 oktober 2020

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Зрозумівши, що справа нормаллю не піде, гона почала відразу знімати все на камеру смартфона, і опублікувала після в соціальних мережах.

До слова, не сваркою єдиною все закінчилося. Водій у сильну зливу вигнав пасажирку під дощ. Мабуть, це в Uber називають якісним сервісом.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що в Києві водій таксі врізався у відбійник і влетів у стовп. Був у стані алкогольного сп'яніння.

Водій Bolt випив вино і в‘їхав у стовп Оцей водій таксі компанії #Bolt на автомобілі #Peugeot (#AA2696OC) розфігачив авто відбійником, а потім, зупинився у стовпі. Як зізнався сам водій, він працював з 05:00 ранку і до 22:30. О 22:30 вирішив придбати собі вина і по дорозі додому випив половину пляшки. Потім його трохи пригрузило і він задрімав. Прокинувся вже від удару. На щастя, ніхто, окрім самого горе-таксиста, не постраждав. До речі, помітили його правоохоронці із взводу супроводу, коли той складав запчастини в авто і збирався втекти. На щастя, встигли затримати і передали патрульним. Нормальні служби таксі, ага? 17 годин за кермом, а потім ще й підбухнути і абсолютно ніякого контролю з боку держави.

Geplaatst door Киев Оперативный op Maandag 28 september 2020

Така подія трапилася в понеділок, 28 вересня. Водій служби таксі Bolt врізався на службовому автомобілі у відбійник, а також зачепив стовп. Про це повідомили на сторінці Київ Оперативний у соціальній мережі Facebook.

Нагадавши, киянам розповіли, що робити з "листами щастя", де дивитися і як оплатити. В Електронному кабінеті водія можна перевірити і сплатити штрафи, а також отримати інформацію про автомобіль і посвідчення водія.

Як повідомляв Знай. ua, штраф заплатять самі собі, копи влаштували Uber зі службового авто.

Також Знай. ua писав, що як перевірити і сплатити штраф за порушення ПДР.