Стало відомо про те, що в Миколаєві голий чоловік перебрався з одного будинку в інший по дроту.
Таким чином, повідомляється, що за словами місцевих жителів це відбувається далеко не в перший раз.

У мікрорайоні Соляні в Миколаєві помітили чоловіка, які перебирала з даху однієї багатоповерхової будівлі на інший по дроту.

Відео з місця події опублікували в соціальних мережах, і вони швидко розлетілися по інформаційних порталах.

Місцеві жителі говорять про те, що цей «екстремал», якщо його можна так назвати, перебирався по дахах вже кілька разів.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

У Facebook-спільноті» Корабельний край " звернули увагу на те, що при цьому чоловік практично голий.

Хоч і якість відео залишає бажати кращого, на ньому можна помітити, що той лізе по дроту без одягу.

Нещодавно Знай передавав, що 45-річний фітнес-тренер Олексій Волков жорстоко побив 33-річну Ольгу на Київщині, історія набула розголосу і з'ясувалося, що рахунок його жертв йде на десятки, дві з яких загинули за дивних обставин. Неадекват знаходив своїх жертв в соцмережах, говорив компліменти і дарував подарунки. Якщо ж жінка хотіла розірвати стосунки, то він перетворювався на монстра.

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Запоріжжі молоді хлопці познущалися над дорослим чоловіком. Зв'язали скотчем і пішли за петардами.

Також Знай писав, що на Волині бродить чоловік з Чернівців, який не може повернутися додому. Чоловіка побили і пограбували. Чоловік розповів, що просив допомогу у священнослужителів, але йому відмовили. Тому він пішки дійшов до Луцька.