Президент України Володимир Зеленський готовий визнати свою поразку, якщо за термін його каденції війна з Росією не закінчиться.

Про це глава України заявив в ефірі HardTalk.

Зеленський зазначив, що не перестає вірити, що Москва поверне окуповані і анексовані території.

"Я вірю в це. В іншому випадку я б не йшов у президенти України. Це дуже складно, і тут нам потрібна допомога всього світу, це правда. Але я не втрачаю цю віру"– - сказав президент.

Зеленський зазначив, що готовий визнати свій провал, якщо мир найближчими роками не настане.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Це не проблема для мене. Я відразу говорив, що я не чіпляюся ні за рейтинги, ні за владу. Якщо я не зможу закінчити війну, значить, потрібно, щоб прийшла інша людина, яка здатна закінчити цю трагічну історію між нашими країнами", - підкреслив Президент.

Тим часом політичний оглядач Федерального агентства новин Наталія Макеєва на радіо Sputnik виступила із заявою про те, що президент України Володимир Зеленський продовжує політизувати ситуацію з російською вакциною від коронавірусу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Covid-19 в Україні слабшає, але одужувати стало складніше - МОЗ оновило статистику на 11 жовтня

Як повідомляв "Знай.ua", в Києві чоловік спалив машину з помсти лікарю, але щось пішло не так

Знай.ua писав, уряд закриває пенсіонерів вдома через Нову хвилю "Так само, як і навесні..."