У Києві спіймали шахрая, який вирішив заробляти тим, що збирає гроші на похорон "бабусі".

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє "Київ Оперативний".

"Друзі, побачили людину, яка завжди збирає гроші на чиїсь похорони. Хотіли, щоб він передав усім привіт, але він не захотів чомусь", - йдеться у підписі до відео.

Друзі, тут побачили особу, яка завжди збирає кошти на чийсь похорон. Хотіли, щоб він передав усім вітання, але він не схотів чомусь 🙈 Попередня історія про нього: https://kyivoperativ.info/other/smotret-video-2755/

Geplaatst door Киев Оперативный op Zaterdag 10 oktober 2020

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Автори відзначають, що раніше чоловік "подорожував" по багатоквартирних будинках і збирав гроші на похорон неіснуючих сусідів. Зокрема, його бачили в будинку на вулиці Глазунова,3 (Печерський район).

Если для квартирных воров сейчас время не очень, так как многие сидят дома, то для подобных мошенников наоборот - звёздный час. Вот этот «Дима» ходит по квартирам и собирает деньги на похороны несуществующих соседей. Только что вышел из дома, что по Глазунова, 3.

Geplaatst door Киев Оперативный op Woensdag 8 april 2020

Тим часом в Київській області поліція затримала жінку, що поцупила у господарів дом вартісну соболину шубу, коли працювала в них покоївкою. Так вона намагалася помститися за своє звільнення.

Нагадаємо, що під Запоріжжям парочка злодіїв з дитиною обчистила магазин - привчають змалку до сімейного "бізнесу". Поки дружина відволікає всіх навколо, чоловік виносить все, що «погано» на його думку лежить. Найжахливіше у всій цій ситуації, що вони задіяли ще й дитину, яка стоїть на «шухері».

Як повідомляв портал Знай.uа, відчайдушна білявка відрубала собі руку, щоб отримати мільйон - кривава афера приголомшила світ. Молода дівчина відрізала руку заради мільйона євро.

Також портал Знай.uа писав, що шахраї "замаскувалися" під ПриватБанк і викрали в українця десятки тисяч гривень: як не потрапити на гачок. Шахраї з "колл-центру ПриватБанку" вкрали у киянина 116 тисяч гривень.