У Київській області поліція затримала жінку, що поцупила у господарів дом вартісну соболину шубу, коли працювала в них покоївкою. Так вона намагалася помститися за своє звільнення.

У поліції Київщини розповіли, що 35-річна уродженка Хмельницької області влаштувалася покоївкою в один із будинків у Києва-Святошинському районі. Коли господарі помітили зникнення шуби, одразу звернулися до правоохоронців.

Коли стало зрозуміло, що до крадіжки може бути причетна колишня покоївка, жінку затримали. Речовий доказ - безпосередньо шубу - знайшли у неї. Ціна виробу, до слова, стартує від 150 исяч гривень.

Жінці загрожує від 5 до 8 років ув’язнення за крадіжку у великих розмірах. Дорогу шубу поліцейські повернули законним власникам.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, що під Запоріжжям парочка злодіїв з дитиною обчистила магазин - привчають змалку до сімейного "бізнесу". Поки дружина відволікає всіх навколо, чоловік виносить все, що «погано» на його думку лежить. Найжахливіше у всій цій ситуації, що вони задіяли ще й дитину, яка стоїть на «шухері».

Як повідомляв портал Знай.uа, відчайдушна білявка відрубала собі руку, щоб отримати мільйон - кривава афера приголомшила світ. Молода дівчина відрізала руку заради мільйона євро.

Також портал Знай.uа писав, що шахраї "замаскувалися" під ПриватБанк і викрали в українця десятки тисяч гривень: як не потрапити на гачок. Шахраї з "колл-центру ПриватБанку" вкрали у киянина 116 тисяч гривень.