У Києві чоловік вирішив помститися лікарю і підпалив машину. Однак, як з'ясувалося, він зробив помилку. Про це розповіли в ГУ Нацполіції Києва.

Зазначається, що подія сталася на вулиці відпочинку, розташованій у Святошинському районі. Отримавши повідомлення про загоряння авто, правоохоронці вирушили на місце події. Там вони виявили пластикові пляшки із запальною сумішшю. Речові докази відправили на експертизу.

При перегляді відео з камер спостереження, правоохоронці змогли встановити особу молодика, який причетний до підпалу. Виявилося, що це 35-річний уродженець Хмельницької області, який раніше не притягувався до кримінальної відповідальності.

Чоловік у всьому зізнався. У його будинку були виявлені суміш для розпалювання вогню і одяг, в якій він скоював злочин.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Свій вчинок горе-палій мотивував тим, що намагався помститися лікарю столичної лікарні, який залишив його без медичної допомоги. Перед лікарнею на стоянці чоловік побачив автомобіль, який прийняв за особистий транспорт лікаря, і вирішив його спалити.

За підпал чоловіка чекають 10 років в'язниці, а машина, як виявилося, не належала нікому з медиків.

Нагадавши, Знай писав, що 19 березня, стало відомо про ДТП на Закарпатті - КАМІОН з солодощами від президента України Roshen не зміг дістатися до місця призначення.

Також Знай повідомляв, що столичним поліцейським вдалося затримати чоловіка, який спробував підпалити магазин Roshen.

Нещодавно Знай передавав, що в Києва знову горів магазин корпорації гаранта Roshen.