У київському метро пасажири зняли на відео чоловіка, який настільки печеться про власну зовнішність, що навіть почав підстригати собі нігті прямо в підземці. Відповідне відео розмістили у спільноті "Київ Оперативний" у соціальній мережі Facebook.

На оприлюднених кадрах - чоловік, що стриже нігті прямо у вагоні метро. При цьому обрізки розлітаються в сторони, і виглядає це досить неприємно.

"Добре, що ноги не почав мити вологими серветками. І в цьому – спасибі!» ,- пишуть автори поста.

Добре, що ноги не почав мити вологими серветками. І на цьому - дякуємо🙈

Geplaatst door Киев Оперативный op Vrijdag 9 oktober 2020

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

"Татів бродяга, мамин симпатяга", "Зате в масці", «Скажіть спасибі, що йому пахову зону голити не треба було», "Аристократ на свіданку чеше", "Добре, що не зубами!", "Метросексуал", - жартують кияни.

"Чому? Всяка срань людських вчинків, яка дорівнює рівня дна, вважається прийнятною і навіть захищається більшістю. Чому цей рівень деградаційного хайпу більшістю прийнятний? Нинішнє суспільство втратило культуру моралі, неосудження мерзенних проявів незабаром призводить до потурання таким», - обурюються городяни.

Нагадаємо, раніше Україну знову кошмарять "сині кити" , ще один підліток потрапив у пастку- " знайшли з батьківською гвинтівкою"

Як повідомляє портал «Знай.uа» Моторошна НП сколихнула Київщину, до трагедії-крок: "все сталося у Вчителя на очах"