У Києві затримали та засудили до тюремного ув’язнення подружжя іноземців, яке вбило таксиста. Про це розповіли у столичній прокуратурі.

Суд виніс обвинувальний вирок щодо 33-річного чоловіка та його 34-річної дружини, які вчинили умисне вбивство з корисливих мотивів, вчинене за попередньою змовою групою осіб, розбійного нападу та викрадення автомобіля (п. п. 6, 12 ч. 2 ст. 115, ч. 4 ст. 187, ч. 3 ст. 289 КК України).

Як встановили слідчі, ще у травні 2016 року приблизно о другій години ночі парочка поблизу станції метро «Шулявська» підійшла до автомобіля служби таксі і попросила підвезти їх до мікрорайону Жуляни.

Коли таксист припаркувався у темному провулку, на нього із мотузкою ззаду накинувся чоловік. У цей час дружина почала штрикати таксиста у груди ножем.

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Коли 62-річний таксист перестав подавати ознаки життя, подружжя позбулося його тіла, викинувши в лісосмузі. Після цього вони втекли із грошима та на автомобілі вбитого.

Суд визнав обох учасників злочину винними та призначив чоловікові покарання у виді 15 років тюрми із конфіскацією майна. Його дружину засудили до 10 років тюрми, також із конфіскацією.

Різницю у вироках у прокуратурі пояснили тим, що таксист помер від удушення. Крім того, суд визнав пом’якшуючою обставиною вчинення жінкою злочину у стані вагітності. Зараз у неї на утриманні четверо неповнолітніх дітей.

Нагадаємо, раніше Постраждалі від наїзду п'яного майора студентки розповіли про свій стан- " відчуваю пальці ноги, якої немає"

Як повідомляє портал «Знай.uа» Під Дніпром Школярки влаштували подружці жорстку розправу на камеру- " Добивали ногами в живіт"

Також «Знай.uа " писав, що Школярі жорстоко побили дівчинку з ДЦП: відправили в нокаут і зняли на відео