Директор Вишнівського ліцею "Ідеал" Володимир Коваленко помер у київській лікарні в понеділок, 5 жовтня. Чоловікові було всього 49 років.

Як повідомляють "Українські новини", офіційного висновку про причини смерті поки немає, але напередодні Коваленко потрапив в інфекційне відділення Боярської районної лікарні. Перша інформація про смерть директора з'явилася в батьківських чатах, факт смерті підтвердила заступник директора ліцею "ідеал" з виховної роботи Алла Хомицька.

У ліцеї стверджують, що протягом останніх півтора тижнів відразу у кількох вчителів діагностували коронавірус, але цей факт приховували як від учнів, так і від батьків. Школа продовжувала працювати в штатному режимі.

"У нас тільки за тиждень були два педагога з підтвердженим діагнозом, і ще двоє очікують остаточних результатів тестів. Вони відправлені на самоізоляцію. Ми щодня доповідали ситуацію в район. Але нам відповідали, щоб ми не сіяли паніку. Мовляв, офіційно у вас коронавірусу немає, і ніхто нікого на карантин відправляти не має наміру",- розповіло джерело в педагогічному колективі ліцею.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Загальноосвітню школу №4 в передмісті Києва Вишневому ввели в експлуатацію в 1989 році. У грудні 2019 року її перетворили на Вишнівський ліцей "ідеал". Зараз тут навчається 1558 дітей.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, коронавірус почав косити маленьких українців, медики розриваються.

Як повідомляв Знай. ua, у школах введуть страхування від Covid-19, кому доведеться оформляти документи.

Також Знай. ua писав, що Китайський вірус змінює своє "обличчя", лікар заявила про нові симптоми.