У Києві до міської ради балотуються представники майже двох десятків партій. Про це стало відомо з даних, оприлюднених на сайті Центральної виборчої комісії.

Зокрема, відповідно до списків кандидатів у депутати до Київської міської ради, на «теплі крісла» націлені 1606 кандидатів.

Найбільшу кількість претендентів зареєстрували від партії "Європейська солідарність" – 120 осіб. Стільки ж кандидатів висунули від політсили «УДАР» Віталія Кличка" та від партії "Єдність Олександра Омельченка".

Найменше кандидатів виставили на ці вибори "Партія національного егоїзму", "Партія Шарія" і "Правий сектор" по 66 претендентів.

Нагадаємо, що Київська міськрада складається зі 120 депутатів.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Наразі на крісло мера столиці претендують два десятки кандидатів, серед яких – чинний та колишні градоначальники столиці.

Нагадаємо, що губернатор Дніпровщини Бондаренко хитро обвів Зеленського навколо пальця - картинки замість доріг та аеропорту

Як повідомляв портал Знай.uа, Верещук спробувала вколоти Кличка і грандіозно зганьбилася: "Ви тролейбуси хоч раз бачили?"