Стало відомо про те, що в Києві, на тріщині розклеюють оголошення про чищення труб. Що відомо.

Таким чином, повідомляється, що останнім часом на тріщині почали з'являтися підозрілі оголошення. На них пропонують провести чистку сифонів, а також труб. При цьому, ціни пропонують досить приємні за послугу, ще й зі знижкою.

на тріщині завелися аферисти, фото: соціальні мережі

У керуючій компанії з обслуговування Деснянського району, повідомили про те, що ніяких оголошень вони не розміщували. А подібні листочки, найчастіше, розвішують шахраї, або ж квартирні злодії.

Головне завдання-потрапити в квартиру. Експерт Руслан Долгов говорить про те, що всередині квартири аферисти спочатку її оцінюють. Якщо їх двоє, то відразу приводять план в дію. Один відволікає, а другий краде.

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Раптом, якщо вони вирішать, що красти тут нічого, то вони просто постукають по трубах, скажуть, що все добре, і підуть. Це схема, якій вже не один десяток років.

Саме тому експерт підкреслює, що при проблемах потрібно дзвонити в комунальні служби.

Нагадаємо, раніше Постраждалі від наїзду п'яного майора студентки розповіли про свій стан- " відчуваю пальці ноги, якої немає"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Під Дніпром Школярки влаштували подружці жорстку розправу на камеру- " Добивали ногами в живіт"

Також «Знай.иа " писав, що Школярі жорстоко побили дівчинку з ДЦП: відправили в нокаут і зняли на відео