Жертва маніяка з Київщини, фітнес-тренра Олексія Волкова вперше дала інтерв'ю журналістам і розповіла, які звірства з боку екс-коханого їй довелося пережити.

Життя Асі Зброцької чоловік перетворив на кошмар. Після того, як дівчина спробувала розірвати стосунки, він погрожував облити кислотою її і дочку, спалив автомобіль дівчини, вимагав грошей, пише OBOZREVATEL.

"Я сказала, що хочу розлучитися, а потім Волков подзвонив мені на роботу, попросив зустрітися поговорити. Навколо люди, білий день, біля роботи-так що я вирішила, що вже краще зараз. Інакше ж не відстав би. Вийшла з офісу без сумки, тільки накинула шубу. Сіла в його автомобіль, а він поїхав. І мені стало страшно. Буквально через кілька хвилин ми заїхали на пустир. Волков відкрив двері, а коли я вийшла, то отримала сильний удар в голову. Я не очікувала, не думала, що він буде мене бити. Психологічне насильство раніше було, але фізичне – ні.

Було багато крові, Олексій зламав мені ніс, а потім... давав прикладати лід, серветки. І в цей час "з'ясовував стосунки". Заявив, що якщо хочу з ним розлучитися, то потрібно відкупитися. Мовляв, я повинна йому виплатити 10 тисяч доларів",- згадує Ася.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Дівчина відповіла, що у неї немає такої суми, і тоді Волков запропонував переписати на нього машину. Коли Ася відмовилася, він почав погрожувати: "Хочеш органи своєї дочки отримати?".

Того ж дня дівчина написала заяву в поліцію, було порушено кримінальну справу. Але через місяць його тихо закрили, весь цей час Волков їй погрожував, вимагав забрати заяву. А потім спалив її автомобіль. Машина відновленню не підлягала.

Після того, як 45-річний фітнес-тренер Олексій Волков жорстоко побив 33-річну Ольгу на Київщині, історія набула розголосу і з`ясувалося, що рахунок його жертв іде на десятки, дві з яких загинули за дивних обставин.