У Великобританії провели незвичайний і, разом з тим, трохи огидний конкурс: в мережі вибирали найбруднішу спальну кімнату.

Організатором виступила фірма BedSOS, яка займається продажем ліжок і меблів для спалень. Люди з усієї Британії надсилали фото зі своїм бардаком, в цілому знайшлося більше 300 незакомплексованих учасників, які не посоромилися показати всьому світу, на що перетворили своє житло.

Так, фотографій було багато, але найбільш вражаючою виявилася спальня Сари з графства Даун в Північній Ірландії: гора сміття буквально досягає стелі кімнати. Переможниця конкурсу отримає новеньке ліжко вартістю 400 фунтів стерлінгів.

Ось ще кілька спалень, які взяли участь у конкурсі, але трохи не дотягнули до перемоги:

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що в США поліція зловила і затримала «небезпечного злочинця» - кенгуру спокійно розгулював по вулицях одного з міст штату Флорида. Як він там опинився ніхто не знає. Після незвичайного затримання поліцейські розповіли, що тварина на відміну від інших затриманих вело себе відмінно. Воно не створювало проблем, як люди під час затримання. Поліцейські отримали масу задоволення під час затримання і від душі посміялися.

Знай розповідав, що в Києві зловили пораненого зайця, який влаштував ралі. Рятувальники диких тварин довго ловили зайця так і не змогли зрозуміти, як він опинився в самому центрі столиці. Спійманому вухатому надали допомогу і відправили на реабілітацію в Центр під Борисполем. Після того, як його лапа зажила, його повернули в дику природу, а весь процес показали на відео в мережі.