Український бізнесмен і кандидат в мери Києва Андрій Пальчевський 16 вересня на своїй сторінці в Facebook оприлюднив відео, в якому офіційно заявив про намір брати участь у виборах.

Андрій Пальчевський // громадський діяч
Андрій Пальчевський // громадський діяч

Раптово він перервав свою промову і почав розмовляти з водієм авто, в якому їхав, лаючись матом.

Незабаром він видалив цю версію відеозвернення, проте його читачам вдалося її зберегти. Відео оприлюднив у своєму Facebook користувач Podolyana Ogny.

Пальчевський розповідав, що прийшов на зустріч у "звичайному дворі", яка перетворилася на "багатолюдний мітинг", на який зібралися кияни.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Андрій Пальчевський
Андрій Пальчевський

"Я відчуваю підтримку, зобов'язаний йти... Бл...дь, на цій машині взагалі неможливо їздити. Це п...здец ... можна включити кондиціонер? Та що ж таке. 24 - це не до Х...я?"- сказав бізнесмен.

Андрей Пальчевский записал свое обращение к избирателям. Смотрите! Осторожно, мат. Уберите детей от экрана. На самом деле кандидат в меры Киева немного лоханулся и случайно выложил в эфир неудачную запись, сразу же удалил. Но кто-то успел это зафиксировать) Смотрим. ))

Geplaatst door Podolyana Ogny op Woensdag 16 september 2020

Пізніше Пальчевський видалив цю версію і оприлюднив іншу.

идём!!!! до Перемоги!!!

идём!!!! до Перемоги!!!

Geplaatst door Андрей Пальчевский op Woensdag 16 september 2020

Раньше Знай писав, що Пальчевський відмовився визнати, що він був учасником пропагандистського шоу на каналі агресора " Росія 1" і заявляв в ефірі про необхідність "возз'єднання" братніх народів.

Андрій Пальчевський, лідер партії "Перемога Пальчевського"
Андрій Пальчевський, лідер партії "Перемога Пальчевського"

Як пише Політека, журналісти ВВС процитували слова Пальчевського про возз'єднання України та Росії в ефірі російського телеканалу "Росія 1" у скандальній програмі "60 хвилин" з Ольгою Скабєєвою від 22 березня 2019 року: "чим більше ви будете нас лаяти, то далі ми будемо від нашого щасливого дня возз'єднання".

Кандидат у мери Києва у відповідь обізвав журналістів брехунами. Зокрема, журналістка Діана Куришко замість відповідей на питання вислуховувала звинувачення Пальчевського в тому, що вона не була учасником бойових дій, не бачила війни: "у вас кидали бомбу хоча б раз? Ви на фронті були?".

"Якщо таких, як ви (туди) пошлють, то буде кров литися тоннами. А я поїхав показати, що в Україні новий президент йде на зміну. З яким можна знаходити спільну мову і припинити кровопролиття", — висловив журналістці Пальчевський.

Пальчевський, скріншот
Пальчевський, скріншот

"Я пройшов 90-і роки і я фільтрую базар, я таких дурниць про возз'єднання не міг сказати", — запевняв Пальчевський і вимагав негайно показати йому відео, на якому він вимовляє цю фразу.