У Києві після чергового урагану комунальники прибирають дерева, що звалилися. Деякі з них впали вкрай невдало – придавивши собою автомобілі. Про один з таких прикрих випадків пишуть у спільноті "Київ Оперативний" у соціальній мережі Facebook.

Як повідомляється, у дворі на Саксаганського, 51, на припарковані автомобілі впало дерево.

"Хто стикався з подібним? До кого звертатися за компенсацією?» ,- пише водій постраждалого авто.

Фото « " Київ Оперативний»
Фото « " Київ Оперативний»

«До себе, причому двічі: 1) Чому КАСКО не оформив, 2) Чому при штормовому попередженні під деревом запаркувався», «Можна і до активістів, які проти різання аварійних дерев», - відповідають кияни.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

"Знаю всього одну людину, яка виграла компенсацію в суді на ремонт автомобіля (ходової від поганої дороги), але і йому з автодору прийшла відповідь типу "грошей немає, ви тримаєтеся тут, всього доброго, гарного настрою, здоров'я". У кращому випадку будуть віддавати років 20 маленькими порціями», «Спочатку, коли машину виріжуть, можна побикувати. А так, шукати норму, і купувати наступну. З досвіду. Хрін, хто, що заплатить", - додають українці.

Нагадаємо, що на Тернопільщину насувається негода, бережіть голови і машини.

Як повідомляв портал "Знай.uа", по Києву пронеслася потужна стихія, тріщали дерева і зносило дахи.

Також, "Знай.uа" писав, що Закарпаття атакує потужний шторм, що важливо пам'ятати в негоду.