Сильний дощ, який почався в столиці ввечері 6 жовтня, у вівторок, тривав всю ніч. За прогнозами синоптиків, злива продовжиться, принаймні, до пізнього вечора 7 жовтня. Хоча для осені це цілком нормальна погода, київські комунальники знову виявилися не готові до природних явищ - сьогодні вулиці столиці буквально "попливли".

"Київ поплив. Буквально", - пишуть у телеграм-каналі "Київ зараз", публікуючи відеокадри столичного потопу.

Судячи з опублікованих кадрів, вулиці міста перетворилися на повноводні річки, а автомобілі пустилися вплав.

Ливневки, як завжди, не справляються з потоками дощової води, що обрушилися на столицю. Швидше за все, в КМДА знову звинуватять у всьому річку Либідь, яка не встигає поглинати столичні стоки і виходить з берегів, або киян, які смітять на вулицях і виводять з ладу ливневки.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

До речі, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке буде ставати сильнішим і сильнішим.

Також Знай. ua писав, що у Києві очманіла стихія накоїла Бід, машини в тріски, дахи на асфальті. На одній з багатоповерхівок ураган ледь не зніс половину покрівлі з балконів на верхньому поверсі.