Кияни розкритикували Пальчевського за участь у виборах до Держдуми Російської Федерації. Про це розповіли у виданні "ukranews".

Повідомляється, що 6 жовтня в Києві на Шулявському і Печерському мостах з'явилися банери з текстом: "Перемога Пальчевського = Перемозі Путіна".

Читайте Знай в Google News!

Як відомо раніше Андрій Палдьчевський привернув увагу громадськості та ЗМІ через балотування до Держдуми Російської Федерації.

У зв'язку з цим стали ходити чутки про зв'язки кандидата в мери Києва з російськими спецслужбами і представниками кримінального світу.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Крім того Андрій Пальчевський періодично з'являвся в ефірі російських телеканалів, які зараз ведуть активну пропаганду проти України.

Плакат з гаслом проти Пальчевського в Києві, фото: ukranews

Наприклад, згідно з журналістським розслідуванням "Bihus.info", бізнес-активи Пальчевського управляються за допомогою спільних офшорних компаній з компаніями відомого вихідця з російського кримінального світу Віталія Кочеткова, а сам кандидат в мери Києва знаходиться в тісному зв'язку з депутатом від ОПЗЖ Вадимом Столаром.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що журналіст Бойко карти кандидата в мери Києва

Як повідомляв портал "Знай.uа", "перемога Пальчевського" має потенціал потрапити до парламенту

Також, "Знай.uа" писав, що велика частина списку Андрія Пальчевського - це діючі депутати Київради, тобто люди який знищували Київ в останні роки.