Майбутній мер Києва повинен зайнятися будівництвом екологічного заводу з переробки сміття, ремонтом старих мереж і влаштуванням транспортної розв'язки.

У всякому разі, таким нового градоначальника бачить президент України Володимир Зеленський, передає Politico. Він підкреслив, що президент не має права агітувати за одного з кандидатів, але "коли є представник партії, яка представляє сьогодні інтереси держави, найбільшої партії "Слуга народу", то йому в будь-якому випадку ближче людина з цієї політичної сили". Нагадаємо, від "Слуги народу" в крісло мера мітить Ірина Верещук.

"Я теж живу в Києві. І ми, кияни, хочемо і чекаємо змін. Я впевнений, перш за все, людям потрібні зміни, а вже потім — люди, які їх будуть реалізовувати. Ми не хочемо, щоб був завантажений трафік, хочемо менше сміття, хочемо, щоб нарешті був побудований екологічний сміттєпереробний завод, хочемо нормальну транспортну розв'язку, хочемо, щоб старі мережі були сучасними. Ось і все", - додав Зеленський.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Верещук спробувала вколоти Кличка і грандіозно зганьбилася.

Популярні новини зараз
Борги з комуналки призведуть до арешту: як зрозуміти критичну точку Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, ось і прославилася: у Tik-Tok показали, як "пані-мер" Верещук переслідує молодого хлопця.

Знай.uа писав, Гриневич "викинула" українську літературу з ЗНО, Фаріон не стрималася і відповіла їй.