Найближчий тиждень у Києві найбільший хмарочос - торговий центр "Гулівер" - прикрашатиме прапор ЛГБТ на честь ПрайдМісяця2020.

Про це йдеться в Instagram-акаунті Kyivpride.

З 5 по 11 жовтня щовечора з 18:30 до 22:00 кожні п'ять хвилин буде з'являтися прайд-прапор, а разом з ним - слоган: "Бути різними добре разом".

"Щоб привернути увагу суспільства до теми видимості та прийняття ЛГБТ", - пишуть автори публікації.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Тим часом в Запоріжжі відбувся повноцінний ЛГБТ-прайд, в якому брали участь запорізькі активісти, представники різних організацій і фондів з різних міст України. В акції "Місто без стереотипів" брали участь близько 500 учасників. Громадський порядок забезпечували понад 430 співробітників поліції і 240 військовослужбовців. Під час акції агресивно налаштовані молодики намагалися кидати петарди та яйця по активістах. Правоохоронці миттєво відреагували і затримали трьох осіб, серед яких був один чоловік з пістолетом, який направляв його в бік учасників заходу. Всіх порушників доставили у відділення поліції.

Раніше портал Знай.ua писав про те, що студенти КНУ повстали проти "слуг" Зеленського: "Червоний - колір сорому" Біля будівлі зібралися десятки протестувальників, в руках у них плакати.

Також портал Знай.ua писав, злочин і кара для нахабного маршрутника: ображений ветеран АТО покликав із собою натовп побратимів. У Кропивницькому 18 ветеранів АТО провчили нахабного маршрутника.

Також портал Знай.ua писав, вибори мера Києва 2020: соціологи показали справжню картину. Лідерство Кличка вже під питанням, Пальчевський стає фаворитом.