Стало відомо про те, що в Києві знову стався скандал через маску. Цього разу в громадському транспорті.

Таким чином, повідомляється, що з одного боку, в транспорті не можна перебувати без захисної маски. А ось з іншого боку, бувають різні ситуації. Ось, як цього разу.

У дівчини астма. Вона не може довго ходити в масці, так як може почати задихатися. Ситуація сталася вночі, коли автобус був уже порожній.

Пасажири попросили водія відстати від дівчинки, і не чіпати її.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось НМТ 2024: абітурієнтам розповіли, кому не світить вступ до ВНЗ Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Але, як би не так. Кондуктор і водій вирішили викликати співробітника правоохоронних органів, які не змогли нічого зробити. У них немає абсолютно ніяких підстав, щоб висадити пасажира.

В результаті, дівчину все ж доробить, і у неї стався напад прямо в салоні автобуса. Її посадили в швидку допомогу.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що немає ніяких передумов вважати, що епідемія коронавірусу в Україні піде на спад. Все більше людей будуть заражатися, і до кінця місяця ситуація помітно посилиться.

В Україні з початку епідемії коронавірусної інфекції підтвердили вже 234 584 випадків зараження. За добу зафіксували 4 348 нових випадків. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я України.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, коронавірус почав косити маленьких українців, медики розриваються.

Як повідомляв Знай. ua, у школах введуть страхування від Covid-19, кому доведеться оформляти документи.

Також Знай. ua писав, що Китайський вірус змінює своє "обличчя", лікар заявила про нові симптоми.