У Києві замість послаблення карантинних обмежень, введених через пандемію коронавіруса, обговорюють їх посилення. Про це повідомили в штабі з надзвичайних ситуацій при КМДА.

За словами радника мера Володимира Бондаренка, до такого рішення в мерії схиляються через активне зростання числа хворих коронавірусом в столиці. Кількість нових хворих перевищує допустимі норми, а пандемія не збирається здавати своїх позицій.

Позачергове засідання Уряду - 12 червня

Кабмін позачергово зібрався на засідання

Geplaatst door ТСН op Donderdag 11 juni 2020

Також відомо, що Київ поки не може переходити на наступний етап пом'якшення карантину, в столиці не дозволили відкривати приміщення громадського харчування.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Столична статистика захворюваності COVID-19 не йде на спад.

Те ж саме під час свого онлайн-брифінгу заявив міністр охорони здоров'я Максим Степанов, який підтвердив, що киянам поки рано розслаблятися і говорити про вихід з карантину.

Він також нагадав, що санітарні норми ніхто не відміняв, і їх необхідно виконувати – носіння медичних масок і дотримання дистанції на вулиці і в громадських місцях – обов'язкові умови для всіх.

Нагадаємо, ВООЗ змінила рекомендації щодо користування масками.

Як повідомляв Знай. ua, в Україні дві області повертаються до більш жорсткими карантинним заходам.

Також Знай. ua писав, що Трамп заявив про створення вакцини від covid-19.