У зоні ЧАЕС правоохоронці затримали шістьох туристів, які нелегально потрапили на територію.

У повідомленні пресслужби поліції Київської області йдеться, що під час патрулювання поблизу відселеного села Глинка копи затримали групу молодиків. Четверо хлопців 22-річних віку приїхали до зони відчуження заради екстремального туризму. Ще двох "нелегалів", 23 і 27 років, зловили біля залізничної станції "Семиходи".

На правопорушників склали адміністративни протоколи, їм загрожує покарання у вигляді штрафу від 20 до 30 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Остаточне рішення у цьому питанні прийме суд.

Нагадаємо, у Державному агентстві України з управління зоною відчуження заявили, що вже незабаром відкриють Чорнобиль для відвідування, щоправда, діятимуть певні обмеження, пов'язані з карантином.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На період адаптивного карантину будуть діяти обмеження на відвідування певних об'єктів. Зокрема, буде діяти один маршрут, розрахований на один день - село Залісся, міста Чорнобиль та Прип'ять, об'єкт "Чорнобиль-2", село Копачі та оглядовий майданчик ЧАЕС. Крім того, є обмеження за кількістю людей в групі, а саме не більше 10 осіб", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, як "слуга народу" Тищенко назвав трагедію в Чорнобилі святом

Як повідомляв портал Знай.ua, рівно 34 роки тому сталася страшна аварія на Чорнобильській АЕС.

Також Знай.ua писав, у Києві вшанували пам'ять загиблих та постраждалих під час Чорнобильської трагедії 1986 року.