У Києві на великому хабарі погорів один з керівників слідчого відділу Дарницького управління поліції.

Про це йдеться в повідомленні пресслужби Державного бюро розслідувань.

Відзначається, що "правоохоронець" обіцяв змінити кваліфікацію кримінальної справи, щоб підозрюваний зміг уникнути відповідальності через закінчення терміну давності. Ціна питання - три тисячі доларів.

Тепер і сам офіцер отримав підозру за ч. 3 ст. 368 КК (одержання хабара). Стаття передбачає покарання у вигляді штрафу від 750 до 1500 неоподатковуваних мінімумів громадян або позбавлення волі на строк від двох до п'яти років.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Тим часом в Києві кишенькові злодії ромської національності пропонували 1,2 тисячі доларів начальнику одного зі столичних відділень поліції за те, щоб їх не чіпали на вокзалі. Про це повідомили в правоохоронних органах. Зазначається, що зловмисників спіймали «на гарячому» на залізничному вокзалі – там вони промишляли крадіжками майна неуважних пасажирів.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що депутата сільської ради Броварського району затримано за підозрою в отриманні хабара. Народний обранець вимагав хабар у 1,5 тисячі доларів за прийняття рішення про виділення земельної ділянки на території Броварського району для ведення сільського господарства.

Також Знай писав, що в лікарні Тернополя нагрянув з перевіркою відомий блогер. Чоловік зняв шокуюче відео.

Нещодавно Знай передавав, що у Львові відомого хірурга спіймали на хабарництві через, що йому довелося сплатити штраф.