У Києві на великому хабарі погорів один з керівників слідчого відділу Дарницького управління поліції.

Про це йдеться в повідомленні пресслужби Державного бюро розслідувань.

Відзначається, що "правоохоронець" обіцяв змінити кваліфікацію кримінальної справи, щоб підозрюваний зміг уникнути відповідальності через закінчення терміну давності. Ціна питання - три тисячі доларів.

Тепер і сам офіцер отримав підозру за ч. 3 ст. 368 КК (одержання хабара). Стаття передбачає покарання у вигляді штрафу від 750 до 1500 неоподатковуваних мінімумів громадян або позбавлення волі на строк від двох до п'яти років.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Тим часом в Києві кишенькові злодії ромської національності пропонували 1,2 тисячі доларів начальнику одного зі столичних відділень поліції за те, щоб їх не чіпали на вокзалі. Про це повідомили в правоохоронних органах. Зазначається, що зловмисників спіймали «на гарячому» на залізничному вокзалі – там вони промишляли крадіжками майна неуважних пасажирів.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що депутата сільської ради Броварського району затримано за підозрою в отриманні хабара. Народний обранець вимагав хабар у 1,5 тисячі доларів за прийняття рішення про виділення земельної ділянки на території Броварського району для ведення сільського господарства.

Також Знай писав, що в лікарні Тернополя нагрянув з перевіркою відомий блогер. Чоловік зняв шокуюче відео.

Нещодавно Знай передавав, що у Львові відомого хірурга спіймали на хабарництві через, що йому довелося сплатити штраф.