У Києві кишенькові злодії ромської національності пропонували 1,2 тисячі доларів начальнику одного зі столичних відділень поліції за те, щоб їх не чіпали на вокзалі. Про це повідомили в правоохоронних органах.

Зазначається, що зловмисників спіймали «на гарячому» на залізничному вокзалі – там вони промишляли крадіжками майна неуважних пасажирів.

Один із затриманих пропонував хабар начальнику поліції вокзалу, щоб їх не чіпали. Однак той відмовився і ромів-грабіжників затримали.

Під варту відправили чотирьох чоловіків і двох жінок у віці від 24 до 30 років.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Всі затримані - родом з Берегово Закарпатської області.

"Штука за тиждень! Чесною працею штуку мало хто за місяць заробляє. Це ж які масштаби їхніх заробітків, що готові таку суму платити!", "Що не можна купити за маленькі гроші, то можна купити за великі гроші", - вважають кияни в коментарях до повідомлення.

А от і відосик із спецоперацією по затриманню крадіїв, які намагалися дати хабар начальнику відділення поліції на столичному вокзалі. Раніше про цю подію тут: https://kyivoperativ.info/other/grupu-kishenkovix-zlodi%D1%97v-zatrimali-pri-sprobi-pidkupiti-nachalnika-viddilu-polici%D1%97-na-zaliznichnomu-vokzali/

Geplaatst door Киев Оперативный op Donderdag 1 oktober 2020

Нагадаємо, що правоохоронці затримали 3 підозрюваних у крадіжці сумки з грошима в сумі 840 тис. гривень у Печерському районі Києва. Підозрювані заздалегідь розподілили ролі і розробили план скоєння злочину.

Також портал Знай.UA писав, у Києві поліцейські затримали банду квартирних злодіїв-іноземців.