Стало відомо про те, що дружина Олега Ляшка йде в депутати Київської обласної ради. Перший номер у списку.

Таким чином, повідомляється, що дружина лідера політичної сили «Радикальної партії Олега Ляшка» Роста очолила партійний список політсили на виборах до Київської обласної ради. Всього в списку близько 70 кандидатів.

Про це написали на сайті Центрвиборчкому.

У біографії Росісти Ляшка сказано, що вона є громадянкою України, у неї є вища освіта, судимостей ніяких немає. Також немає ніяких заборгованостей.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Сам радикал Олег Ляшко в рамках передвиборної гонки активно їздить по селах і спілкується з населенням, обіцяючи радикальні зміни, якщо все таки прийде до влади.

Жителі міст обиратимуть міського голову, місцевих депутатів, депутатів рай-та облрад. За Конституцією України місцеві вибори мають відбутися в останню неділю жовтня 2020 року, тобто 25-го числа.

Найпростіше справа йде з керівниками населених пунктів, які обираються більшістю голосів. Складніше там, де кількість населення понад 75 тис. виборців. Тоді передбачаються 2 тури виборів. І в другому візьмуть участь ті двоє, які набрали найбільшу кількість голосів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, кияни жорстко розкритикували кандидатку в мери столиці Верещук: "Ти б місто спочатку вивчила, візіонер".

Як повідомляв інформаційний портал " Знай.ІА", жителі Києва хочуть, щоб у столиці заборонили проведення популярного заходу - вуличних ярмарків.

Раніше портал " Знай.ІА " писав, що Ляшко набридло нюхати власний сморід, публічне зізнання радикала: "чорт візьми!"