Незважаючи на те, що більшість українців не можуть похвалитися високим рівнем життя, в мережі раз у раз з'являються фото найрозкішніших і незвичайних авто, зроблені в різних куточках країни.

Так, нещодавно в Києві увагу автолюбителів привернув преміальний седан Mercedes з доробками від тюнінг-ательє Brabus. Автомобіль Brabus 900-досить рідкісний і дорогий, якщо порівнювати зі стандартним S-class, пише ТопЖир.

Як правило, Новий Mercedes S-class в кузові 222 коштує близько 150 000 доларів. А ось доопрацьована версія від Brabus вже обійдеться цінителю в 550 тисяч доларів.

Ця модель будується на топ-версії Mercedes-Maybach S600. Під капотом-двигун V12 на 900 к. с. Пристойна вага і величезні розміри на розгін автомобіля ніяк не впливають, він здатен досягти 100 км/год всього за 3,7 секунди завдяки унікальному двигуну. Максимальна швидкість - 380 км/год.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Цікаво, що зовні автомобіль майже не відрізнити від стандартного S-class. Різницю можна зрозуміти лише з особливих колісних дисків і зміненої радіаторної решітки.

До слова, найближчим часом на українському автомобільному ринку може з’явитися грандіозне "поповнення" з-за океану: тисячі дешевих машин прямуватимуть до нас зі Сполучених Штатів. Цікаво, що мова зараз не про биті автівки.

Нагадаємо, Знай писав, що львів'яни скаржаться на бездомних, які живуть і смітять у міських парках.

Також Знай писав, що у Запоріжжі промишляє занадто чесний жебрак. Робить бізнес на перехожих людях своєю відкритістю.

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі чоловік, який просив грошей на хліб, незабаром отримає документи і роботу.