Найближчим часом на українському автомобільному ринку може з’явитися грандіозне "поповнення" з-за океану: тисячі дешевих машин прямуватимуть до нас зі Сполучених Штатів. Цікаво, що мова зараз не про биті автівки.

Як пише ТопЖир, у залізних конів буде інший сюрприз - вони потопельники. Справа у тому, що у Техасі не так давно пройшли повені, і під водою опинилося чимало автомобілів. Як ми знаємо, у Штатах ніхто "потопельників" не відновлює, тому експерти прогнозують, що зовсім скоро вони "спливуть" на аукціонах, де американськими машинами закуповуються українські фірми.

Звичайно, втоплена автівка - не найкращий варіант на вторинному ринку, проте, знаючи уміння українських майстрів, ці авто легко продаватимуть як "не биті, не фарбовані".

Раніше повідомлялося, що у Запоріжжі на аукціон виставили легковий автомобіль ЗАЗ 965 1964 року випуску. Його власник заборгував банкам кругленьку суму і не може розплатитися, машину - "Запорожець" золотого кольору - арештували.

Нагадаємо, Знай писав, що львів'яни скаржаться на бездомних, які живуть і смітять у міських парках.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Також Знай писав, що у Запоріжжі промишляє занадто чесний жебрак. Робить бізнес на перехожих людях своєю відкритістю.

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі чоловік, який просив грошей на хліб, незабаром отримає документи і роботу.