На Чернігівщині чоловік зібрав для свого сина-інваліда спеціальний автомобіль. Про це повідомляє «Джедаі».

Зазначається, що 33-річний Тарас Тарасенко хворий на ДЦП. Його батько власноруч створив проект та зібрав для нього автомобіль.

Не зважаючи на діагноз, Тарас веде активне життя – веде заняття з музики для дітей, дає благодійні концерти для військових. При цьому він пересувається на ходунках, адже інвалідні візки, якими має забезпечувати держава, часто виходять з ладу на сільських дорогах.

Щоб подарувати сину свободу пересування, батько Тараса побудував для нього електромобіль.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

«Конструкцію електромобіля Петро Тарасенко вигадав сам, придбав електричний двигун, підібрав акумулятори, ходову частину зібрав з електричного візка до моторолера», - йдеться у сюжеті. При цьому чоловік витратив лише два місяці часу й приблизно 25 тисяч гривень.

Запасу ходу автомобіля вистачає на 60 кілометрів при максимальній швидкості у 18 кілометрів за годину.

Нагадаємо, раніше Постраждалі від наїзду п'яного майора студентки розповіли про свій стан- " відчуваю пальці ноги, якої немає"

Як повідомляє портал «Знай.uа» Під Дніпром Школярки влаштували подружці жорстку розправу на камеру- " Добивали ногами в живіт"

Також «Знай.uа " писав, що Школярі жорстоко побили дівчинку з ДЦП: відправили в нокаут і зняли на відео