Депутат Київради Андрій Андрєєв довів, що дотримується своїх обіцянок і тримає слово, повідомляє Хрещатик.News із посиланням на його Фейсбук-сторінку.

“Рівно два роки тому на місці звичайної розливайки ми відкрили в Солом‘янському районі дитячий боксерський зал «Чемпіон» в рамках Конгресу Всесвітньої боксерської ради, який на той час проходив в Києві. А такі події назавжди залишаються в пам’яті і в серці”, – каже Андрій Андрєєв.

Давайте пригадаємо як це було! Рівно 2 роки тому на місці звичайної розливайки ми відкрили в Солом‘янському районі дитячий боксерський зал «Чемпіон» в рамках Конгресу Всесвітньої боксерської ради, який на той час проходив в Києві. А такі події назавжди залишаються в пам’яті і в серці. За 5 років це, мабуть, найбільший спортивний об’єкт побудований в нашому районі. І точно не останній створений нашою командою!

Geplaatst door Андрій Андрєєв op Vrijdag 2 oktober 2020

Депутат підкреслює, що за 5 років це, мабуть, найбільший спортивний об’єкт побудований в нашому районі. І точно не останній створений нашою командою!

Популярні новини зараз
Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще