У Києві на станції швидкісного трамвая "Політехнічна" компанія молодих людей зруйнувала приміщення, де сидить касир, тому що їм не дозволили проїхатися "зайцем".

У прес-службі "Київпастрансу" розповіли, що конфлікт виник у салоні трамвая між порушниками і контролером. До перепалки підключилися й інші пасажири, один з них навіть розпилив газовий балончик у бік "зайців". Молодих людей це не на жарт розлютило. Вийшовши з вагона, вони спробували розбити скляні двері станції, але та виявилася занадто міцною.

Піти без "перемоги" хлопцям не захотілося. Тому вони рознесли вікно в приміщенні касира-контролера. На щастя, обійшлося без постраждалих.

Поліцію викликали перелякані очевидці, але порушники втекли до приїзду патруля. Їхні дії зафіксували камери відеоспостереження, записи передали в правоохоронні органи.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що львівські молодята вразили українців цинічною фотосесією, мережі киплять

Як повідомляв портал Знай.ua, у Харкові вандали "осквернили" урни

Також, Знай.ua писав, що у центрі Києва відрізали голову відомому італійцю