У четвер, 1 жовтня, в селі Піщана Білоцерківського району (Київська область) восьмирічна дитина спробувала вкоротити собі віку.

Про це поліції розповіла вчителька, на чиїх очах школяр хотів викинутися з вікна. Помітивши жінку, він втік зі школи і зник. Втікача знайшли недалеко від дороги, дитина плакала і говорила, що боїться йти назад до школи.

Правоохоронці викликали співробітників ювенальної превенції, і тепер їм належить з'ясувати, що ж сталося і чому дитина зважилася на такий крок.

Нагадаємо, у Тернополі сталася трагедія, в яку досі не можуть повірити школярі та вчителі. Завуча школи №11 Анжелу Макаренко вранці знайшли мертвою у власній квартирі. Тіло знайшла її сусідка, якій подзвонили колеги зі школи. Жінка відразу ж викликала поліцію. Колеги стали хвилюватися, коли завуч не вийшла на роботу і не відповідала на дзвінки. Одна з вчителів школи, де працювала загибла, Галина Потилична розповіла, що Анжела Макаренко працювала завучем кілька років у їхній школі, А до цього була керівником фізико-математичного ліцею при педагогічному університеті.

Нагадаємо, Знай писав, що у Хмельницькому вже 5 років судді не можуть оголосити вироку парочці сатаністів, яка стала відомою на всю країну ще у 2015. Вбивцею виявився коханець загиблої, а його спільницею нова коханка. 5 років суд не може винести вирок, а обвинувачені відмовляються від своїх свідчень.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Також Знай повідомляв, що у столичній лікарні за дві доби двоє людей покінчили життя самогубством. Відомо, що пацієнти вистрибнули з одного і того ж вікна другого поверху.

Нещодавно Знай передавав, що у Львівській лікарні помер другий безхатько, покалічений двома підлітками.