На вході до київського метрополітену можуть організувати продаж медичних масок. Про це головний санітарний лікар України Віктор Ляшко заявив в ефірі телеканалу "Україна 24".

На пропозицію одного із телеглядачів організувати продаж засобів індивідуального захисту на вході до столичної підземки Ляшко відповів, що підтримує таку ініціативу. З цього приводу він збирається звернутися до мера столиці Віталія Кличка, наголосивши на необхідності організувати таку торгівлю.

"Давайте звернуся до Віталія Кличка і скажу: чому комунальне підприємство "Київський метрополітен" не поставило за три-чотири місяці кіоски з продажу масок на вході в метрополітен? Я особисто зроблю припис головного санітарного лікаря меру міста і завтра опублікую його на офіційній сторінці", - пообіцяв Ляшко українцям.

Він також звернув увагу глядачів на той факт, що міська влада виявилася неготовою до потреби збільшити парк комунального транспорту та додати більше маршруток на вулицях Києва.

Раніше повідомляли, Верховна Рада ризикує сісти на жорсткий карантин, Разумков розкрив деталі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, у Харкові китайський вірус атакував депутатів, косить десятками.

Знай.uа писав, Тимошенко струснулася після коронавірусу і вскочила у "останній вагон" поїзда: "Знову в строю!".