Народний депутат України Ірина Верещук, яку зняли підвішеною на тросах над мостом у центрі Києва заявила, що не розуміє ажіотажу навколо передвиборчого ролика.

Про це вона заявила в ефірі соціально-політичного ток-шоу "Свобода слова Савіка Шустера" на телеканалі "Україна".

Так, Ірина Верещук зазначила, що це відео символізує «вітер змін». Однак, вона щиро не розуміє, чому цей ролик викликав такий ажіотаж у громадськості.

Ірина Верещук, скрін з відео
Ірина Верещук, скрін з відео


"Це рекламна кампанія, готуємо ролик. У ролику є деякі елементи, серед деяких елементів є той, який сьогодні обговорюють всі в Україні. У чому такий ажіотаж? Трохи не можу зрозуміти. Я зробила щось, чого не варто було б робити? Як діючий політик, як людина, яка може собі дозволити знятися в рекламній кампанії. Так що дивна, звичайно, позиція", – заявила політик.

Верещук зазначила, що в ролику є трохи прихований сенс, який символізує вітер змін.


"Саме тому парасолька, тому що осінь в Києві. Є деякі емоції, які пов'язані з осінню. Їх я хочу й передати. Дійти до глядача, дійти до нашого виборця саме таким способом", – додала депутат.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадаємо, кияни жорстко розкритикували кандидатку в мери столиці Верещук: "Ти б місто спочатку вивчила, візіонерка".

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua" , Верещук зажадала розслідувати корупційні дії чинного міського голови Віталія Кличка та" наглядача " Дениса Комарницького.

Також "Знай.ua" писав, Фаріон назвала соратницю Зеленського Верещук "панельною дурепою".