Радницю глави Офіса Президента Андрія Єрмака, Вікторію Страхову, нещодавно покусали безпритульні собаки. Це сталося на Трухановому острові. Тепер комунальники відловлюватимуть пухнастих безхатьків, стерилізуватимуть їх та відправлятимуть до притулків.

Про це сама Страхова розповіла у своє Facebook.

Так, за таку діяльність відповідальні працівники комунальної служби "Київська міська клініка ветеринарної медицини". Радниця зазначила, що в неї уточнили місце нападу та пообіцяли виловити собак. Страхова зазначила, що це позитивно вплине на ситуацію у Києві та посилить додаткові заходи безпеки: "І собаки будуть щасливі і людям не буде шкоди".

Нагадаємо, в українських соцмережах відбулося гучне розслідування: зоозахисникам і активістам вдалося розшукати хлопця, який закатав в банку маленького кошеняти і поділився таким фото в соцмережах. Хоча тварина залишилася живою, чоловікові світить покарання за жорстоке поводження з тваринами.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Небайдужі люди підняли кіпіш в соцмережах і через кілька годин після "фотосесії" шкуродер опинився в місцевому райвідділі. Відкрито справу за фактом жорстокого поводження з тваринами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше пенсіонерку з Прикарпаття запідозрили у нелюдській жорстокості - "Виття на все село!"

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, киянам заборонять фото з мавпочками.

Також Знай.ua писав, що у Чернівцях шкуродер перетворив нещасного пса на боксерську грушу, сусіди оніміли: "Живого місця немає!"