Киянам нагадали, якою була столиця всього 30-40 років тому – в 1980-х роках. Знімки, зроблені відомим київським фотожурналістом Валентином Фаліним, опублікували в співтоваристві "Клуб корінного киянина" в соціальній мережі Facebook.

"Місто, яким воно було в нашому дитинстві... чистий, світлий, акуратний і щасливий Київ", - пишуть автори повідомлення.

На опублікованих чорно-білих знімках, виконаних з великою майстерністю, можна побачити той Київ, якого вже немає і більше ніколи не буде.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Так задумували містобудівники тих років. Таким мало бути наше місто. А потім всю його гармонію перетворили в архітектурний хаос», - вважають деякі коментатори.

Фото: соцмережі
Фото: соцмережі

"Який же шикарний фонтан у нас був!", "Я пам'ятаю такі пні з корінням, біля берега були», "Подумалося! Та молода пара з квітами біля пам'ятника вождю ще разом?",- розмірковують з ностальгією жителі Києва.

Нагадаємо, що львівські молодята вразили українців цинічною фотосесією, мережі киплять.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Харкові вандали "осквернили" урни.

Також, "Знай.uа" писав, що у центрі Києва відрізали голову відомому італійцеві.