У Києві розшукують чоловіка, який вийшов з дому і зник безвісти. Про це повідомили в співтоваристві «Київ Оперативний» в соціальній мережі Facebook, посилаючись на дані Служби розшуку людей при столичній поліції.

Як повідомляється, 78-річний пенсіонер пішов з вулиці Курчатова на Лісовому масиві, і так і не повернувся додому.

"Пішов ще вранці (29 вересня) і досі не повернувся», - пишуть у повідомленні.

Прикмети зниклого: Улещенко Віктор Антонович 1942 року народження, худорлявої статури, волосся коротко стрижені, сиві.

Фото « " Київ Оперативний»
Фото « " Київ Оперативний»

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

На момент зникнення був одягнений у штани синього кольору, блакитну сорочку з малюнком «клітинка» і гумові шльопанці.

Літній чоловік недавно переніс інсульт, може потребувати допомоги. Всіх, хто бачив схожого за описом людини, просять повідомляти в правоохоронні органи по гарячому номеру телефону.

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Києві пропала безвісти дівчинка, яка страждає важкою формою аутизму. Пошуки зниклої дитини ведуть по всій області.

Також Знай повідомляв, що в Івано-Франківській області стався інцидент-там розшукують молодика, який поїхав на заробітки до Польщі і зник. Кузан Роман Іванович проживає в Долинському районі.

Нещодавно Знай передавав, що в Івано-Франківську розшукують дівчинку-підлітка. Співробітники ювенальної превенції в Івано-Франківській області розшукують зниклу дівчинку з Івано-Франківська Василик Анастасію Ігорівну, 2005 року народження.