Стало відомо про те, що в Києві водій таксі врізався у відбійник і влетів у стовп. Був у стані алкогольного сп'яніння.

Таким чином, повідомляється, що випив він, як пізніше розповів сам, півбутилки вина, після чого сів за кермо.

Така подія трапилася в понеділок, 28 вересня. Водій служби таксі Bolt врізався на службовому автомобілі у відбійник, а також зачепив стовп. Про це повідомили на сторінці Київ Оперативний у соціальній мережі Facebook.

Водій Bolt випив вино і в‘їхав у стовп Оцей водій таксі компанії #Bolt на автомобілі #Peugeot (#AA2696OC) розфігачив авто відбійником, а потім, зупинився у стовпі. Як зізнався сам водій, він працював з 05:00 ранку і до 22:30. О 22:30 вирішив придбати собі вина і по дорозі додому випив половину пляшки. Потім його трохи пригрузило і він задрімав. Прокинувся вже від удару. На щастя, ніхто, окрім самого горе-таксиста, не постраждав. До речі, помітили його правоохоронці із взводу супроводу, коли той складав запчастини в авто і збирався втекти. На щастя, встигли затримати і передали патрульним. Нормальні служби таксі, ага? 17 годин за кермом, а потім ще й підбухнути і абсолютно ніякого контролю з боку держави.

Geplaatst door Киев Оперативный op Maandag 28 september 2020

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Працював він з п'ятої ранку і аж до пізнього вечора, практично 23: 00. По дорозі додому вирішив придбати пляшку вина, і пригубити по дорозі додому. Трохи пізніше він задрімав, і прокинувся вже від сильного удару. Крім горе таксиста ніхто не постраждав.

Співробітники правоохоронних органів помітили порушника, коли той складав запчастини авто, і намагався втекти, поки ніхто не підійшов. Але, не вийшло. Водій був відразу затриманий переданий поліцейським.

Нагадавши, киянам розповіли, що робити з "листами щастя", де дивитися і як оплатити. В Електронному кабінеті водія можна перевірити і сплатити штрафи, а також отримати інформацію про автомобіль і посвідчення водія.

Як повідомляв Знай. ua, штраф заплатять самі собі, копи влаштували Uber зі службового авто.

Також Знай. ua писав, що як перевірити і сплатити штраф за порушення ПДР.